NIEUWBOUW OF MONUMENTAAL PAND

Door onze jarenlange ervaring en brede vakkennis zijn we in staat om een mooi en degelijk stuk werk af te leveren. Of het nu gaat om het vernieuwen van een wc of het bouwen van een langgevel-boerderij. Sinds de oprichting in 1986 is Bouwbedrijf Smits en Zonen langzaam gegroeid tot 8 werknemers. De directie wordt gevoerd door Jan samen met zijn zoons Barry en Marcel Smits. Zij en hun werknemers zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. 

Bouwbedrijf Smits en Zonen is in 2003 benoemd tot de Klantvriendelijkste Ondernemer van het jaar (Ondernemers Vereniging Oirschot).

Nieuwbouw

Een nieuwbouw huis hoeft niet 'standaard' te zijn. Smits Bouwbedrijf werkt nauw samen met diverse architecten en door onze brede vakkennis kunnen wij vrijwel alles realiseren.

Klik hier voor meer inspiratie. 

renovatie monumentaal pand

Steeds vaker worden wij gevraagd voor het (volledig) renoveren van monumentale panden. Of het nu een oude boerderij is of een koffie- en theebranderij uit 1818, Smits Bouwbedrijf draait er zijn hand niet voor om.

Klik hier om enkele van de prachtige projecten te bekijken. 

kleine verbouwing

Naast de 'grotere' projecten kunnen wij ook kleinere opdrachten of verbouwingen voor u uitvoeren. Of dat nu het plaatsen van een nieuwe trap, keuken, badkamer of dakkapel is.

Neem gerust contact met ons op. Wilt u zien wat wij kunnen betekenen voor u, klik dan hier. 

voorbeelden waar wij trots op zijn

Hierboven bevindt zich slechts een greep van alle mooie projecten waar we afgelopen 30 jaar aan hebben mogen werken. Uiteraard blijven wij komende tijd ook gewoon bouwen en zullen de beelden dan ook verder aanvullen. 

wie zijn wij

Jan Smits

Jan Smits
Oprichter

Barry Smits

Barry Smits
Partner

Marcel Smits

Marcel Smits
Partner